Naslovna Sastojci Ulje

Sastojak: ulje

posna corba od pasulja recept

Posna čorba od pasulja

Sastojci za posnu čorbu od pasulja: 200 g pasulja, 1 glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, sveža ili suva paprika, 1 kašika brašna, 2 šoljice ulja, aleva paprika, šargarepa, peršun, biber, so.
suve paprike punjene krompirom

Suve paprike punjene krompirom

Sastojci za suve paprike punjene krompirom: 10 suvih paprika, nekoliko krompira, 2 šoljice pirinča, 250 g crnog luka, aleva paprika, brašno, peršun, ulje, so.
zapecena pastrmka sa povrcem

Zapečena pastrmka sa povrćem

Sastojci za zapečenu pastrmku sa povrćem: 4 pastrmke, 300 g crnog luka, 300 g paradajza, 300 g paprike, 3 čena belog luka, 100 ml belog vina, 3 kašike ulja, peršun, celer, biber, so.
posne-paprike-punjene-pecurkama

Posne paprike punjene pečurkama

Sastojci za posne paprike punjene pečurkama: 2 šoljice ulja, 500 g paradajza, 3 glavice crvenog luka, 2 male šoljice pirinča, 500 g pečuraka, 10 kom paprika, vezica peršunovog lista, so.
Posni kolač sa jabukama

Postan kolač od rendanih jabuka

Sastojci za postan kolač od rendanih jabuka: 1 čaša ulja, 3 čaše šećera, 4 čaše rendanih jabuka, 1 prašak za pecivo, 3 čaše brašna.
embargo kocke recept

Posne embargo kocke

Sastojci za posne embargo kocke: 1 kesica cimeta, 1 kesica vanilin šećera, 1 kesica praška za pecivo, 1 čaša iseckanih oraha, 1/2 čase ulja, 2 čase brašna, 1 čaša vode, 1 čaša sećera, 1 kašika kakaoa, 3 kašike pekmeza.
krompir salata potato salad

Posna krompir salata

Sastojci za posnu krompir salatu: 1 kg krompira, 3 glavice crnog ili crvenog luka, 1 dl ulja, 1 dl vinskog sirćeta, 1 kašika persunovog lišća, biber, so.
namaz od pasulja i rena

Posni namaz od pasulja i rena

Za namaz od pasulja i rena potrebno je: 1 veća konzerva crvenog pasulja, 1 iseckan čen belog luka, 1 manja glavica crnog luka, sitno iseckana, rena po ukusu, najmanje 1 kašičica, a moze i više, ulje, sirće, so, biber, sitno seckan peršun.
pasulj u bundevi

Bundeva punjena pasuljem i ribom

Sastojci za bundevu punjenu pasuljem i ribom: 1 slatka bundeva od 5 kg, 800 g krupnog pasulja tetovca, 800 g crnog luka, 250 ml. ulja, aleva paprika, so, biber, mešavina začina, 1 dimljena skuša.
posna prolećna supa

Posna prolećna supa

Sastojci za posnu prolećnu supa: 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike brašna, 5 kašika ulja, 3 čena belog luka, 1 kašičica iseckanog svežeg peršuna, 2 šargarepe, 1 kašičica paradajz pirea, 250 g očišćenog krompira, 350 g graška, mešavina začina.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -