Naslovna Sastojci žuta paprika

Sastojak: žuta paprika

Posna salata sa azuki pasuljem

Posna salata sa azuki pasuljem

Sastojci za posnu salatu sa azuki pasuljem: 150g azuki pasulja, 450g kukuruza šećerca, 2 glavice crvenog luka, 1 crvena paprika, 1 zelena paprika, 1 žuta paprika, 1/2 praziluka, so, sirće, ulje, peršun.
turšija recept

Turšija

Sastojci za turšiju: 4 kg povrća (kupus, kornišoni, šargarepa, karfiol, zeleni paradajz, žute paprike), 3 l vode, 7, 5 dl sirćeta od belog vina ili alkoholnog, 120 g soli, 150 g šećera, 1/2 kesice vinobrana, 3-4 lista lovora, 1 ren, biber u zrnu.
francuska mućkalica recept

Posna francuska mućkalica

Sastojci za posnu francusku mućkalicu: 250 g tikvica, plavi patlidžan, 400 g paradajza, 2 glavice crnog luka, crvena i žuta paprika, 2 čena belog luka, po 3 grančice timijana i origana, po 2 grančice bosiljka i ruzmarina, 3-4 kašike ulja, 2 kašike paradajz pirea, 100-150 ml povrtnog bujona, so i biber.
salata od hobotnice i paprika recept

Salata od hobotnice i paprika

Sastojci za salatu od hobotnice i paprika: 1 hobotnica od 600 g, 1 crvena paprika, 1 žuta paprika, 2 šargarepe, 1 struk celera, 1 kašičica sirćeta, 80 ml maslinovog ulja, 100 ml belog vinskog sirćeta, so.
punjeni plavi patlidzan

Punjeni plavi patlidžan

Sastojci za punjeni plavi patlidžan: 4-5 manja plava patlidžana, 1 crvena paprika, 1 žuta paprika, 2 šargarepe, 4-5 čena belog luka, 1/2 veze peršuna, 1 l vode, 4-5 kašike soli, 1 kašika šećera, 1/2 kesice konzervansa.
barena paprika

Zimnica: Barene paprike

Sastojci za barene paprike: 5 kg žute i crvene paprike, 3 l vode, 500 ml vinskog sirćeta, 200 g soli, 250 g šećera, 1 kesica bibera u zrnu, 1/2 vezice peršuna, po želji beli luk.
posna salata sa paprikom i pasuljem recept

Posna salata sa paprikom

Sastojci za posnu salatu sa paprikom: po jedna velika crvena i žuta paprika, 150 g crnog pasulja iz konzerve, glavica crvenog luka, sok od...
djuvec od povrca

Posni đuveč

Sastojci za posni djuveč: praziluk, glavica crnog luka, češanj belog luka, 2-3 šargarepe, paškanat, po jedna crvena, zelena i žuta paprika, tikvica, paradajz svež oljušten, domaći kuvani ili iz konzerve, šolja pirinča, dobro maslinovo ili suncokretovo ulje, so, biber, peršunov list.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

Prijatelji sajta

after x drinks
- Advertisement -