Posni pasulj sa haringom ili sardelom

Pasulj sa haringom ili sardelom

Advertisement

Sastojci za posni pasulj sa haringom ili sardelom:

  • 500 g pasulja,
  • 5 glavica iseckanog crnog luka,
  • riba očišćena od kostiju,
  • vinsko sirće,
  • ulje,
  • biber
  • so.

Posni pasulj sa haringom ili sardelom se priprema na sledeći način:

  1. Skuvati pasulj sa tri glavice crnog luka.
  2. Kada je skuvan i propasiran dodati još 2 glavice luka i so. Ribu očišćenu od kostiju takođe propasirati.
  3. Sve pobiberiti, malo zakiseliti vinskim sirćetom i preliti uljem.
  4. Služiti kao jelo ili garnirung.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni pasulj sa haringom ili sardelom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Na osnovu 4 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares