- Advertisement -
Sastojci za posne sendviče sa paradajzom:
- 6 velikih paradajza,
- 5 kašika maslinovog ulja,
- 4 parčeta tosta,
- čen belog luka,
- 8 kašičica paradajz pirea,
- so i biber po ukusu.
Posni sendviči sa paradajzom se pripremaju na sledeći način:
- Rernu zagrejte na 250 stepeni, pleh ili vatrostalnu činiju obložite kolačarskim papirom i premažite sa malo malsinovog ulja.
- Paradajz operite i horizontalno isecite na kolutove debljine 1 cm, poređajte ih na papir i posolite.
- Pecite ih u rerni oko 10 minuta, posle pet minuta okrenite ih na drugu stranu.
- Izvadite pleh i ostavite da se paradjz prohladi.
- Tost dobro premažite polovinama čena belog luka, pa ga isecite na kockice i posolite.
- Dva koluta paradajza spojite, a na jedan nanesite kašičicu paradajz pirea i kašičicu kockica tosta, pa preko stavite 2 koluta paradajza.
- Ovako napravite sendviče dok ne potrošite sav paradajz i tost.
- Servirajte odmah, dok je paradjz topao.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 3 Review(s)
Posni sendviči sa paradajzom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -