Kupus operite, isecite kao za salatu, potopite ga u hladnu vodu i ostavite da odstoji pola sata.
Za to vreme sitno isecite crni luk i izrendajte šargarepu.
Povrće propržite u šerpi na vrelom ulju i dodajte mu oceđeni kupus.
Nalijte decilitar vode i krčkajte oko dva sata da bi kupus dobro omekšao.
Posolite, pobiberite, pa sve preručite u pleh ili vatrostalnu posudu.
Pecite 30 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Kotlete lososa ispecite posebno u tiganju, i servirajte ih preko podvarka. Možete dodati i mladi krompir.
Sastojci za posni potaž od špargle: 150g obarenih špargli, 150ml ceđenog soka od šargarepe, 1 sveža šargarepa, so, biber.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više