Oslić u kukuruznom brašnu se priprema na sledeći način:
Odmrznite filete, pa ih prosušite čistom krpom.
Pomešajte kukuruzni griz, brašno i beli luk.
Ribu dobro posolite sa obe strane, pa svaki filet uvaljajte u kukuruznu mešavinu, otresite višak brašna, ređajte na tanjir i ostavite da odstoje neko vreme.
Filete pržite u dubokom, jako zagrejanom ulju dok ne dobije lepu, zlatno žutu boju.
Sastojci za posnu tortu sa malinama:
500g posnog šlaga,
400ml vode,
1 kesica vanilin šećera,
500g posnog keksa,
400g malina,
50g posne čokolade za kuvanje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više