Posna zelena čorba sa pirinčem se priprema na sledeći način:
Dobro očišćen, opran i sitno iseckan spanać spustiti zajedno sa očišćenim i opranim pirinčem i jednom šargarepom u litar kipuće vode i kuvati petnaestak minuta.
Od ulja, brašna i aleve paprike napraviti zapršku, pa njome začiniti čorbu.
Začinjenu čorbu posoliti i ostaviti da se kuva još pet minuta.
Sastojci za posnu pitu sa tofu sirom:
7 komada kora za burek bez jaja,
200g luka,
400g krompira,
500g tikve/tikvice,
100g svežeg ili dimljenog tofua,
3 kašičice sojinog mleka,
2 kašičice soja sosa,
ulje,
so,
muskatni oraščić,
kurkuma.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više