Od svih sastojaka zamesite testo i ostavite pola sata da odstoji u frižideru.
Razvijte ga do debljine od pola centimetra, izvadite modlom i ispecite.
Nafilujte džemom, umočite u glazuru od čokolade.
Za glazuru kuvajte šećer s vodom, tako da masa postane gusta kao za slatko, sipajte narendanu čokoladu i, uz stalno mešanje, dodajte margarin i mešajte dok se glazura ne ohladi..
Sastojci za brzu paradajz čorbu:
1 supena kašika ulja,
1 supena kašika brašna,
1 supena kašika šećera,
1 litar vode,
1/2 litre kuvanog paradajza,
1 paprika,
1 kašičica začina (začin C, vegeta i sl.),
seckan peršunov list,
po želji rezanci ili sojine ljuspice.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više