Posni bećar paprikaš

Bećar paprikaš

Advertisement

Sastojci za posni bećar paprikaš:

  • 500 g paradajza,
  • 500 g crnog luka,
  • 500 g svežih paprika,
  • 500 g krompira,
  • 4 kašike ulja,
  • so,
  • mešavina začina.

Posni bećar paprikaš se priprema na sledeći način:

  1. Povrće očistiti, iseći na veće komade, po ukusu začiniti i kratko propržiti na zagrejanom ulju, sve osim paradajza.
  2. Kada povrće omekša, doda se oljušten i isečen paradajz, nalije voda, posoli i sve, uz povremeno mešanje, dinstati dok ne uvri suvišna tečnost.
  3. Po ukusu začiniti.
  4. Poslužiti toplo uz prilog po želji.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Bećar paprikaš
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Na osnovu 9 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares