Posni podvarak Autor: Recept - 17/02/2015 10367 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za posni podvarak: glavica kiselog kupusa, 2 glavice crnog luka, lovorov list, 1/2 kašike aleve paprike, 2 kašike ulja, biber u zrnu. Posni podvarak se priprema na sledeći način: Kupus operite u hladnoj vodi, ocedite i sitno iseckajte. Isitnite luk i propržite na ulju. Dodajte kupus, pa dinstajte nekoliko minuta. Začinite sa malo bibera, dodajte lovorov list i alevu papriku, pa nalijte malo tople vode i nastavite da dinstate. Kad se tečnost ukuva, kupus stavite u zagrejanu rernu da se dobro zapeče. Podvarak poslužite uz neku testeninu ili ribu. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Posni podvarak Objavljen: 2015-02-17Vreme za pripremu: 2HProsečna ocena: 3.5 Based on 51 Review(s) - Advertisement -