Posni podvarak

Posni podvarak

Advertisement

Sastojci za posni podvarak:

  • glavica kiselog kupusa,
  • 2 glavice crnog luka,
  • lovorov list,
  • 1/2 kašike aleve paprike,
  • 2 kašike ulja,
  • biber u zrnu.

Posni podvarak se priprema na sledeći način:

  1. Kupus operite u hladnoj vodi, ocedite i sitno iseckajte.
  2. Isitnite luk i propržite na ulju.
  3. Dodajte kupus, pa dinstajte nekoliko minuta.
  4. Začinite sa malo bibera, dodajte lovorov list i alevu papriku, pa nalijte malo tople vode i nastavite da dinstate.
  5. Kad se tečnost ukuva, kupus stavite u zagrejanu rernu da se dobro zapeče.
  6. Podvarak poslužite uz neku testeninu ili ribu.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni podvarak
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
3.51star1star1star1stargray Na osnovu 44 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares