- Advertisement -
Sastojci za posni podvarak:
- glavica kiselog kupusa,
- 2 glavice crnog luka,
- lovorov list,
- 1/2 kašike aleve paprike,
- 2 kašike ulja,
- biber u zrnu.
Posni podvarak se priprema na sledeći način:
- Kupus operite u hladnoj vodi, ocedite i sitno iseckajte.
- Isitnite luk i propržite na ulju.
- Dodajte kupus, pa dinstajte nekoliko minuta.
- Začinite sa malo bibera, dodajte lovorov list i alevu papriku, pa nalijte malo tople vode i nastavite da dinstate.
- Kad se tečnost ukuva, kupus stavite u zagrejanu rernu da se dobro zapeče.
- Podvarak poslužite uz neku testeninu ili ribu.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 51 Review(s)
Posni podvarak
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -