Podeliti smesu na 4 dela i ispeći 4 kore na papiru za pečenje u plehu 25×35 cm.
Fil 1:
Na tihoj vatri otopiti (da ne ključa) 0,5 l slatke posne pavlake, 300 g posne čokolade i ohladiti.
Umutiti 250 g margarina sa 200 g prah šećera i sve sjediniti.
Fil 2:
Potrebna je jedna puna tegla višanja koje su dan ranije naprskane sa 10 kapi ekstrakta ruma (ja sam koristila iz kompota, mogu i sveže koje se mogu prokuvati…).
Sastojci za posni gulaš od leblebija:100g sirove leblebije,100g šargarepe,100g krompira,50g crvenog luka,malo maslinovog ulja,malo mlevenog muškatnog oraščića,malo mešavine mediteranskog začinskog bilja,malo đumbira u prahu,malo kandiranog đumbira,malo kurkume u prahu,malo soli,malo soda bikarbone,malo bibera mlevenog,oko 650ml vode,1 kašičica skrobnog brašna.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više