Kore brojčano podeliti na dva dela, tako da ćete dobiti dva rolata.
Svaku koru obilno prskati mešavinom, a svaku drugu ili treću, zavisno koliko kora imate, filujte prvo kečapom, zatim sledeću rendanim sirom i poslednju šampinjonima.
Posipati origanom po ukusu.
Uviti 2 rolata.
Staviti u zamrzivač da se zamrzne.
Oko sat vremena pre pečenja izvaditi i kad se malo opuste, seći na rolatiće, od dva rolata se dobije 24 kom.
Redjati u podmazan pleh, premazati kečapom i posuti rendanim posnim sirom.
Peći na 200° oko 30 min. Ako se zadrže, budu meke i više dana.
Sastojci za posno jelo od karfiola iz rerne sa kremom od tikvica:1 glavica karfiola,400g tikvice,1/2 glavice luka,1 struk praziluka,1 struk celera,maslinovo ulje,biber,beli biber,1 kašičica estragona,4-5 čena belog luka,so, prezle.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više