- Advertisement -
Sastojci za postan đuveč od boranije:
- 500 g boranije,
- 500 g paradajza,
- 3 glavice crnog luka,
- peršun,
- ulje,
- so,
- biber,
- začin C.
Postan đuveč od boranije se priprema na sledeći način:
- Boranija se opere, očisti, i iseče na štapiće.
- Polovinu poređati u uljem podmazan đuveč, a zatim prekriti kriškama paradajza, posoliti, posuti peršunovim lišćem i seckanim crnim lukom.
- Preliti mešavinom ulja i 1 čašom vode, zatim opet složiti red boranije i prekriti paradajzom, peršunom, začinom C i biberom.
- Staviti u rernu i peći, pa toplo servirati.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Djuveč od boranije
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:


















- Advertisement -