- Advertisement -
Sastojci za Posnu tortu sa voćem i čokoladom:
- 300 g kiselih oljuštenih jabuka,
- 1 pomorandža,
- 150 g griza,
- 1 šolja ulja,
- 100 g suvog grožđa,
- 250 g kristal šećera,
- 100 g crne čokolade.
Posna torta sa voćem i čokoladom se priprema na sledeći način:
- Izrendati jabuke, dodati sok i struganu koru od jedne pomorandže, 150 g griza, šolju ulja, 100 g suvog grožđa i 250 g šećera.
- Sve dobro sjediniti, sipati u pripremljen pleh i peći.
- GLAZURA: U 100 g čokolade dodati kašiku vrele vode i 2-3 kapi ulja i preliti preko ohlađene torte.
- Tortu po želji ukrasiti voćem.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 15 Review(s)
Posna torta sa voćem i čokoladom
Posna jela
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -