- Advertisement -
Sastojci za posnu meksičku salatu sa čipsom:
- 6 komada pečene crvene paprike,
- 300g kukuruza šećerca,
- 200g tortilja čipsa,
- 2 konzerve tunjevine,
- 200g kiselih krastavčića,
- 200g posnog kačkavalja,
- 100g posnog majoneza,
- 100g posne pavlake,
- čili, so biber.
Posna meksička salata sa čipsom se priprema na sledeći način:
- Paprike iseckati na štapiće ili ih iscepkati, dodati kukuruz, iscedjenu tunjevinu, sitno seckane krastavčiće i kačkavalj.
- Rukama izmrviti čips i tortilja čips i dodati mešavini (ostaviti malo za dekoraciju odozgo).
- Sve promešati, pa dodati majonez, malo po malo… da ne bude previše bela od majoneza ni previše suva.
- Isto tako, dodati samo malo pavlake, čisto da ukus bude „puniji“.
- Začiniti – so, biber, čili… šta god vam se učini da može da popravi kombinaciju.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 3 Review(s)
Posna meksička salata sa čipsom
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -