Manastirski riblji bećarac Autor: Posni recepti - 10/04/2023 636 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za manastirski riblji bećarac: 1kg iseckane ribe, 3 glavice crnog luka, 300g iseckane paprike, 300g kuvanog paradajza, ulje, suvi biljni začin, so i biber. Manastirski riblji bećarac se priprema na sledeći način: Ribu staviti u pleh, posoliti, preliti uljem i peći u vrućoj rerni. Kada je polupečena dodati iseckano povrće, preliti kuvanim paradajzom, začiniti vegetom i biberom. Vratiti u rernu da se zapeče. Služiti vruće. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Manastirski riblji bećarac Autor:posnajela.rsObjavljen: 2023-04-10Vreme za pripremu: 45MProsečna ocena: 5 Based on 6 Review(s) - Advertisement -