- Advertisement -
Sastojci za posnu bukovaču sa taljatelama:
- 200g bukovače,
- 200g taljatela,
- 1 manji praziluk,
- 1 manja paprika,
- voda po potrebi,
- so i biber,
- peršunov list.
Posna bukovača sa taljatelama se priprema na sledeći način:
- Praziluk i crvenu papriku iseckati i kratko propržiti na malo ulja.
- Dodati bukovače isečene na trake.
- Sve sjediniti i povremeno promešati.
- Kada bukovače odmeknu, dodati taljatele i manju čašu vode.
- Poklopiti.Vodu dodavati po potrebi kako bi se taljatele skuvale.
- Po ukusu dodati so i biber.
- Posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti toplo.
OCENITE RECEPT:
Naziv recepta:
Posna bukovača sa taljatelama
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
- Advertisement -