Posna bukovača sa taljatelama

1318
- Advertisement -

Posna bukovača sa taljatelama

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posnu bukovaču sa taljatelama:

  • 200g bukovače,
  • 200g taljatela,
  • 1 manji praziluk,
  • 1 manja paprika,
  • voda po potrebi,
  • so i biber,
  • peršunov list.

Posna bukovača sa taljatelama se priprema na sledeći način:

  1. Praziluk i crvenu papriku iseckati i kratko propržiti na malo ulja.
  2. Dodati bukovače isečene na trake.
  3. Sve sjediniti i povremeno promešati.
  4. Kada bukovače odmeknu, dodati taljatele i manju čašu vode.
  5. Poklopiti.Vodu dodavati po potrebi kako bi se taljatele skuvale.
  6. Po ukusu dodati so i biber.
  7. Posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti toplo.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna bukovača sa taljatelama
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
- Advertisement -