Posni puding sa višnjama se priprema na sledeći način:
U šerpi, kombinujte pirinač i bademovo mleko.
Dodajte šećer, ekstrakt vanile i prstohvat soli.
Stavite šerpu na srednje jaku vatru i pustite da se sadržaj zagreje do ključanja.
Smanjite vatru na minimum i kuvajte puding na laganoj vatri, povremeno mešajući, oko 30-40 minuta, ili dok pirinač ne postane mekan i puding ne zgusne.
Kad je puding gotov, dodajte margarini sveže ili smrznute višnje.
Promeješajte i ostavite da se višnje zagreju, ali ne kuvaju, oko 5 minuta.
Sklonite puding sa vatre i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Pre nego što poslužite, prelijte svaku porciju posnog pudinga sa posnim prelivom od višanja, ako to želite.
Sastojci za posne ruske kape:
Za jednu koru:
200 g brašna,
10 kašika šećera,
1 prašak za pecivo,
2 dl kisele vode,
0,5 dl ulja,
2 pune kašike kakao praha.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više