Posni puding sa višnjama se priprema na sledeći način:
U šerpi, kombinujte pirinač i bademovo mleko.
Dodajte šećer, ekstrakt vanile i prstohvat soli.
Stavite šerpu na srednje jaku vatru i pustite da se sadržaj zagreje do ključanja.
Smanjite vatru na minimum i kuvajte puding na laganoj vatri, povremeno mešajući, oko 30-40 minuta, ili dok pirinač ne postane mekan i puding ne zgusne.
Kad je puding gotov, dodajte margarini sveže ili smrznute višnje.
Promeješajte i ostavite da se višnje zagreju, ali ne kuvaju, oko 5 minuta.
Sklonite puding sa vatre i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Pre nego što poslužite, prelijte svaku porciju posnog pudinga sa posnim prelivom od višanja, ako to želite.
Sastojci za posne punjene suve paprike:
15 većih suvih paprika,
300 g pirinča,
2 veće glavice crnog luka,
1 beli deo praziluka,
150 g suvog grožđa,
100 g seckanih oraha,
100 ml maslinovog ulja,
so,
biber.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više