- Advertisement -
Sastojci za posni Aioli sos:
- 1/2 čena belog luka,
- 1 kašičica Dižon senfa,
- 285ml posnog majoneza,
- 285ml ekstradevičanskog maslinovog ulja,
- sok od jednog limuna,
- biber i so.
Posni Aioli sos se priprema na sledeći način:
- U činiju stavite pola čena belog luka i dižon senf.
- Blendirajte sastojke štapnim mikserom, i polako dodajte maslinovo ulje (ukoliko brzo dodate ulje, sastojci mogu da se razdvoje).
- Ukoliko je majonez previše gust, možete dodati malo vode.
- Začinite biberom, solju i limunovim sokom.
- Uživajte u ovom sosu bez aditiva i konzervansa, a možete ga čuvati do 5 dana u frižideru.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posni Aioli sos
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -