Posna predjela

posna, predjela, posna predjela, predjela posna, hladna posna predjela, topla posna predjela, posna predjela recepti, recept za posno predjelo

tikvice u sopstvenom soku

Tikvice u sopstvenom soku

0
Sastojci za tikvice u sopstvenom soku: 1 kg manjih tikvica, 2 čena belog luka, veza mirođije, 1 dl ulja, so.
sos od paradajza i belog vina

Posni sos od paradajza i belog vina

0
Sastojci za posni sos od paradajza i belog vina: 1 kg paradajza, 1 čen belog luka, pola čaše maslinovog ulja, čašica belog vina, peršunov list, biber, so.
Posno predjelo od šargarepe recept

Posno predjelo od šargarepe

0
Sastojci za posno predjelo od šargarepe: 8 šargarepa, glavica crvenog luka, kašika ulja od oraha ili kikirija, 2 kašike suvog grožđa, 1 kašika mlevenih oraha, sok jednog limuna, 1 kašika sitno iseckanog peršuna, 1 kašika sitno iseckane mirođije, prstohvat karija, 1 kašičica soli, 1/4 kašičice bibera.
topla-zakuska-od-bundeve-i-jecma

Posna zakuska od bundeve i ječma

0
Sastojci za posnu zakusku od bundeve i ječma: 300 g očišćenog ječma, 750 ml vode, 1 kg bundeve, ulje, so i biber. Za aromatične orahe: 100 g oraha u zrnu, kašika smeđeg šećera, kašika ljute papričice u prahu, prstohvat muskatnog oraha u prahu, prstohvat korijandera u prahu ulje.
riblja pasteta recept

Riblja pašteta od bele ribe

0
Sastojci za riblju paštetu od bele ribe: 1 kg bele ribe, glavica crnog luka, ulje, biber, so.
posno pire od krompira cvekle i jabuke recept

Posno pire od krompira, cvekle i jabuke

0
Sastojci za posno pire od krompira i jabuke: 700 g bundeve, 700 g krompira, jedna jabuka, 350 g karfiola, 350 g cvekle, 150 g oraha ili kikirikija, morsko orašče, cimet, so, biber, limunov sok po ukusu, peršun.
posna pasteta od oslica recept

Posna pašteta od oslića

0
Sastojci za posnu paštetu od oslića: 500 g fileta od oslića, 2 kašike soja sosa, 3 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, vezica peršuna, biber, so.
Posni slani rolat

Posni slani rolat

0
Sastojci za posni slani rolat: 2 veća lista oblande, manja glavica luka, pola struka praziluka, 500 g šampinjona, 300 g posnog majoneza, 150 g biljnog kačkavalja, 100 g susama, 400 g ajvara, ulje, so, biber.

Najčitaniji recepti