bakalar na mornarski nacin

Bakalar na mornarski način

0
Sastojci za bakalar na mornarski način: 1 kg bakalara, 3-4 čena belog luka, 1/2 vezice peršuna, 1 dl maslinovog ulja, sok od jednog limuna, biber, so.
salata od hobotnice i paprika recept

Salata od hobotnice i paprika

0
Sastojci za salatu od hobotnice i paprika: 1 hobotnica od 600 g, 1 crvena paprika, 1 žuta paprika, 2 šargarepe, 1 struk celera, 1 kašičica sirćeta, 80 ml maslinovog ulja, 100 ml belog vinskog sirćeta, so.
bakalar u soku od limuna recept

Bakalar u soku od limuna

0
Sastojci za bakalar u soku od limuna: 2 bakalara (ili fileti), so, biber, maslinovo ulje, 1/2 limuna, sitno naseckanog, 1-2 kašike ulja, 1 vlašac, mleven, sok od 1/2 limuna,, 1/4 šolje belog vina, 1/4 kašičice origana, 1 kašika kapra.
rolnice od haringe recept

Rolnice od haringe

0
Sastojci za rolnice od haringe: 6 haringi, 2,5 dl belog vina, 1,25 dl sirćeta, 1 glavica crnog luka, 1 šargarepa, 1 praziluk, biber u zrnu, lovorov list, bobice kleke, mirođija, timijan, kiseli krastavci.
przena jegulja

Pržena jegulja

0
Sastojci za prženu jegulju: 1 veća ili više manjih jegulja. brašno, griz, so, ulje.
grilovana pastrmka recept

Grilovana pastrmka

0
Sastojci za grilovanu pastrmku: 400-600 g pastrmke, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber, peršun ili mladi zeleni luk.
Pržena kečiga recept

Pržena kečiga

0
Sastojci za prženu kečigu: 2-3 kečige, 1 limun, 10 crnih maslinki, 1/2 veze svežih listova peršuna, brašno, so, ulje.
pečeni šaran recept

Pečeni šaran

0
Sastojci za pečenog šarana: 1 šaran srednje veličine, 1 limun, so, 4-5 kašika ulja, 2 glavice belog luka, 3 dl belog vina, 1 ruzmarin, 1 limun, isečen na kriške.

Najčitaniji recepti