Naslovna Sastojci Beli luk

Sastojak: beli luk

posna vrbnicka corba recept

Posna vrbnička čorba

Sastojci za posnu vrbničku čorbu: 2 veća krompira, 4 veće glavice crnog luka, 4 veće šargarepe, 2 korena celera, 2 korena peršuna, 2-3 češnja belog luka, može i u prahu, začin C, biber, peršun ili celer u listu jedna veza, 200 ml ulja.
slani kolac od krompira

Posni slani kolač od krompira

Sastojci za posni slani kolač od krompira: 500 g brašna za kolače, 30 g kvasca, 250 ml vode, 30 ml maslinovog ulja, 200 g krompira, 200 g slatkog krompira, 1 mala crvena paprika, ruzmarin, 2 čena belog luka, 50 ml maslinovog ulja, biljni suvi začin, so.
krompir-punjen-plodovima-mora

Krompir punjen plodovima mora

Sastojci za krompir punjen plodovima mora: 600 g kromira, 300 g morskih plodova, 200 g paradajza, 3 čena belog luka, 500 ml maslinovog ulja, 500 ml limunovog soka, so, biber.
riblja pasteta recept

Riblja pašteta

Sastojci za riblju paštetu: 3 konzerve tunjevine, 3 čena belog luka, 1 veći krompir, 1 šargarepa, 1 crni luk, limun, peršun, biber, so.
fileti smudja sa povrcem recept

Fileti smuđa sa povrćem

Sastojci za filete smudja sa povrćem: 500 g fileta smuđa, 300 g paradajza, 200 g crnog luka, 200 g paprike, 200 ml belog vina, 2 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, mirođija, origano, limun, biber, so.
posna corba od pasulja recept

Posna čorba od pasulja

Sastojci za posnu čorbu od pasulja: 200 g pasulja, 1 glavica crnog luka, 5 čenova belog luka, sveža ili suva paprika, 1 kašika brašna, 2 šoljice ulja, aleva paprika, šargarepa, peršun, biber, so.
zapecena pastrmka sa povrcem

Zapečena pastrmka sa povrćem

Sastojci za zapečenu pastrmku sa povrćem: 4 pastrmke, 300 g crnog luka, 300 g paradajza, 300 g paprike, 3 čena belog luka, 100 ml belog vina, 3 kašike ulja, peršun, celer, biber, so.
namaz od pasulja i rena

Posni namaz od pasulja i rena

Za namaz od pasulja i rena potrebno je: 1 veća konzerva crvenog pasulja, 1 iseckan čen belog luka, 1 manja glavica crnog luka, sitno iseckana, rena po ukusu, najmanje 1 kašičica, a moze i više, ulje, sirće, so, biber, sitno seckan peršun.
posna prolećna supa

Posna prolećna supa

Sastojci za posnu prolećnu supa: 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike brašna, 5 kašika ulja, 3 čena belog luka, 1 kašičica iseckanog svežeg peršuna, 2 šargarepe, 1 kašičica paradajz pirea, 250 g očišćenog krompira, 350 g graška, mešavina začina.
supa od oslica

Posna čorba od oslića

Sastojci za posnu čorbu od oslića: 250 g fileta oslića, 300 g očišćenog krompira, 50 g praziluka, 1 šargarepa, 3 čena belog luka, 3 kašika ulja, so, biber, 1 povrtna kocka za supu, 3 kašike sitnije testenine.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -