Naslovna Sastojci Bundeva

Sastojak: bundeva

pecena bundeva

Pečena bundeva

Pečena bundeva se priprema na sledeći način: Bundevu prepoloviti, iseći na kriške i peći u rerni (možete ih zamotati i u foliju, pa je skloniti pred kraj pečenja).
palacinke sa bundevom

Posne palačinke sa bundevom

Sastojci za posne palačinke sa bundevom: palačinke, 200 g pečene bundeve, malo posnog margarina, šećer, voda, cimet.
posna pita sa visnjama recept

10 posnih slatkih pita koje morate probati

Ovo su recepti za pripremu deset posnih slatkih pita. Posne slatke pite - to je ono kad vam hrska i topi se u ustima
posne sarme u bundevi recept

Posne sarme u bundevi

Sastojci za posne sarme u bundevi: bundeva srednje veličine, glavica kiselog kupusa, 200 g pirinča, 3-4 kašike ulja, glavica luka, 2 šargarepe, 2 crvene paprike, veza peršuna, 2 kašike paradajz pirea, so, biber.
Bundevara - Posna pita sa bundevom

Posna pita sa bundevom

Za posnu pitu sa bundevom potrebno je: 800 gr tankih kora za pitu, 1 kg bundeve, vanilin šećer po želji, cimet po ukusu, 3 kašike ulja, šećer, šećer u prahu
topla-zakuska-od-bundeve-i-jecma

Posna zakuska od bundeve i ječma

Sastojci za posnu zakusku od bundeve i ječma: 300 g očišćenog ječma, 750 ml vode, 1 kg bundeve, ulje, so i biber. Za aromatične orahe: 100 g oraha u zrnu, kašika smeđeg šećera, kašika ljute papričice u prahu, prstohvat muskatnog oraha u prahu, prstohvat korijandera u prahu ulje.
posno pire od krompira cvekle i jabuke recept

Posno pire od krompira, cvekle i jabuke

Sastojci za posno pire od krompira i jabuke: 700 g bundeve, 700 g krompira, jedna jabuka, 350 g karfiola, 350 g cvekle, 150 g oraha ili kikirikija, morsko orašče, cimet, so, biber, limunov sok po ukusu, peršun.
posna čorba od bundeve recept

Posna čorba od bundeve

Sastojci za posnu čorbu od bundeve: 1 kg bundeve, 1 šipka cimeta, 1 glavica crnog luka, 7 česanja belog luka, 1 kašikica kumina u prahu, 2 kašikice malteksa, 1 kašika morske soli, 2 kašike hladno ceđenog maslinovog ulja ulja, 1 l vode.
pasulj u bundevi

Bundeva punjena pasuljem i ribom

Sastojci za bundevu punjenu pasuljem i ribom: 1 slatka bundeva od 5 kg, 800 g krupnog pasulja tetovca, 800 g crnog luka, 250 ml. ulja, aleva paprika, so, biber, mešavina začina, 1 dimljena skuša.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -