Naslovna Sastojci Korijander

Sastojak: korijander

Posna tortilja sa tunjevinom

Posna tortilja sa tunjevinom

Sastojci za posnu tortilju sa tunjevinom: 4 posne tortilje, 1 konzerva tunjevine u sopstvenom soku,  1/2 crvenog luka,  1 komad zelene salate, 1/2 crvene paprike,  2 kašike posnog majoneza, 1 kašika limunovog soka, so i biber po ukusu, sveži peršun ili korijander, sitno iseckani (opciono).
Posni pikantni avokado namaz

Posni pikantni avokado namaz

Sastojci za posni pikantni avokado namaz: 2 avokada,  1 limun (sok), 2 čena belog luka,  1 kašika maslinovog ulja, 1/2 kašičice mlevene crvene paprike, so i biber po ukusu, sveži peršun ili korijander, sitno iseckan (opciono).
Posni tofu takosi

Posni tofu takosi

Sastojci za posne tofu takose: 200g tofu sira,  1 šolja iseckanog crvenog kupusa, 1 šolja iseckanog zelenog kupusa, 1 crveni luk,  1 paradajz,  1/2 šolje svežeg korijandera,  1 kašika maslinovog ulja, sok od 1 limete, 1 kašičica mlevenog kumina, so i biber po ukusu, 4 posne tortilje od kukuruznog brašna.
Posne ćufte od kinoe i povrća

Posne ćufte od kinoe i povrća

Sastojci za posne ćufte od kinoe i povrća: 1 šolja kinoe, 1 šargarepa (sitno iseckana), 1 mala tikvica (sitno iseckana), 1 crvena paprika (sitno iseckana), 1 crni luk (sitno iseckan), 2 čena belog luka (sitno iseckana), 2 kašike svežeg peršuna (iseckanog), 2 kašike svežeg korijandera (iseckanog), 2 kašike maslinovog ulja, so i biber po ukusu, mirođija (opciono, za dodatni ukus).
Posne pljeskavice od leblebija

Posne pljeskavice od leblebija

Sastojci za posne pljeskavice od leblebija: 2 šolje kuvanih leblebija, 1 crveni luk,  2 čena belog luka,  1 šolja svežeg peršuna,  2 kašike lanenog semena (umesto jaja), 3 kašike brašna (po potrebi), 1 kašičica mlevenog kima, 1 kašičica mlevene korijandera, so i biber po ukusu, maslinovo ulje.
Posni smuđ sa mango karijem

Posni smuđ sa mango karijem

Sastojci za posnog smuđa sa mango karijem:1 mala pomorandža,četvrtina manga,1 crveni luk,grančice korijandera ili peršuna,200g fileta smuđa,so,ulje,kašičica karija.
Posni smuđ sa mangom

Posni smuđ sa mangom

Sastojci za posni smuđ sa mangom:1 mala pomorandža,četvrtina manga,1 crveni luk,grančice korijandera ili peršuna,200gr fileta smuđa,so,ulje ,kašikica karija.
Posni umak od limete i peršuna

Posni umak od limete i peršuna

Sastojci za posni umak od limete i peršuna:2 šolje svežeg peršunovig lišća,1 čen belog luka, izgnječen,¼ šolje soka od limete,2 kašičice agava sirupa,½ kašičice mlevenog korijandera,½ kašičice soli,½ ekstradevičanskog maslinovog ulja.
Veganska pljeskavica

Posna veganska pljeskavica

Sastojci za posnu vegansku pljeskavicu:400g kukuruza,pola veze korijandera,pola kašičice mlevene paprika,malo mlevenog kima,kora  jednog limuna,leblebije,so,glavica zelene salate,paradajz,4 lepinje od integralnog brašna.
Luk punjen kus-kusom na veganski način

Luk punjen kus-kusom na veganski način

Sastojci za luk punjen kus-kusom na veganski način: 6 većih glavica luka, 200g instant kus-kusa, 2 kašičice naseckanog đumbira, ulje, 1 čen sitno naseckanog belog luka, 2 kašičice maslinovog ulja, 2 kašičice badema (naseckanih na listiće), mleveni kumin, mleveni korijandar, 2 paradajza (oljuštena i iseckana na kockice), 1 šaka seckanog bosiljka, so, biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -