Naslovna Sastojci Origano

Sastojak: origano

posne sarme od zelja sa ribom recept

Posne sarme od zelja sa ribom

Sastojci za posne sarme od zelja sa ribom: listovi zelja, 1 glavica crnog luka, 3-4 češnja belog luka, 1 šoljica pirinča, 100 g sojinih ljuspica, 1 konzerva tunjevine, ulje, sirće, so, aleva paprika, biber, origano, seckan peršunov list.
posni rizoto sa povrcem recept

Posni rižoto sa povrćem

Sastojci za rižoto sa povrćem: 150-200 g pirinča, 5 dl soka od paradajza glavica crnog luka, šargarepa, struk praziluka, seckan list celera, origano, bosiljak, so, biber, začin od povrća, ulje.
tunjevina u umaku recept

Tunjevina u umaku

Sastojci za tunjevinu u umaku: 6 komada sveže tunjevine, maslinovo ulje, crne masline, dva čena belog luka, suvo belo vino, malo kapra, origano, brašno, 400 g pasiranog paradajza, so, biber.
paprike punjene tunjevinom recept

Posne paprike s tunjevinom

Sastojci za posne paprike sa tunjevinom: 4 osrednje babure, 1 konzerva tunjevine, 2 zrela paradajza ili paradajz pire, 1 manji krompir, sredina kriške hleba, 1 veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, 1/2 korena celera, 1/2 šoljice ulja, so, biber, origano.
posna pica sa morskim plodovima recept

Posna pica sa morskim plodovima

Sastojci za posnu picu sa morskim plodovima: testo za picu, 1 konzerva sardele, 1 konzerva ringlica, nekoliko dagnji, 1 tegla račića u slanoj vodi, kečap za picu, nekoliko crnih maslina, 1 čen belog luka, kapar, origano, malo limunovog soka.
pastrmka-u-povrcu recept

Pastrmka u povrću

Sastojci za pastrmku u povrću: 4 fileta pastrmke, 250 g oljuštenog paradajza iz konzerve, 4 manja korena celera sa listovima, 2 glavice luka, 4 kašike maslinovog ulja, 0,5 dl suvog belog vina, vršna kašičica mariniranih kapara, malo brašna, sušenog origana, so, biber.
hobotnica u vinu

Hobotnica u vinu

Sastojci za hobotnicu u vinu: 1 kg očišćene hobotnice, 800 g pelato paradajza, 0,5 dl maslinovog ulja, 200 g ukiseljenog luka, 3 dl crnog vina, 2 lista lovora, 1 kašičica origana, crni biber u zrnu, 2 kašike seckanog peršuna
pikantni celer sa jabukama recept

Pikantni celer sa jabukama

Sastojci za pikantni celer sa jabukama: 2 veća korena celera, 3 kisele jabuke, 200 g jezgra oraha, 2 šolje posnog majoneza, 1 limun, origano, biber, so.
posne spagete sa tunjevinom

Posne špagete sa tunjevinom

Sastojci za posne špagete sa tunjevinom: paket posnih špageta, konzerva tunjevine, 3-4 čena belog luka, šolja kuvanog paradajza (ili od kečapa i vode napuniti šolju), origano, so, biber.
musaka od kuvanog zita

Posna musaka od kuvanog žita

Sastojci za posnu musaku od kuvanog žita: 500 g kuvane pšenice, 300 g praziluka, 300 g sveže rendane šargarepe, maslinovo ulje, 100 g posnog kačkavalja, origano, suvi biljni začini, so, biber, peršun za dekoraciju, aleva paprika.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -