izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Peršun

POSNA JELA SA SASTOJKOM: peršun

punjena francuska vekna

Punjena francuska vekna

0
Sastojci za punjenu francusku veknu: 1 francuska vekna, 3-4 seckana kisela krastavčića, 2-3 seckane barene šargarepe, 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja), 1 umućen margarin, 2 kašičice senfa, malo peršuna, biber, so.
leso riba

Lešo riba

0
Sastojci za lešo ribu: 1 kg škarpine ili zubatca, 1,5 dl ulja, 2 manje glavice belog luka, pola veze peršuna, 1 dl belog vina, 1 dl maslinovog ulja, biber, so.
punjene lignje

Punjene lignje

0
Sastojci za punjene lignje: 1 kg lignji, 1 šolja barenog pirinča, 2 glavice crnog luka, peršunov list, 1/2 čaše ulja, 3 zrela paradajza, 1/3 čaše crnog vina, so.
dagnje na buzari

Dagnje na buzari

0
Sastojci za dagnje na buzari: 600-700 gr dagnji u školjki, 5 dl belog vina, malo maslinovog ulja, 1 mala glavica crnog luka, sitno iseckanog, 2-3 čena belog luka, sitno iseckanog, 2 lovorova lista, biber u zrnu, so ili vegeta, sveže iseckan peršun.
sarma od kiselog kupusa

Posna sarma od kiselog kupusa

0
Sastojci za posnu sarmu od kiselog kupusa: 2-3 glavice kiselog kupusa, 1 kg pirinča, probranog i opranog, 1 kg crnog luka, sitno iseckanog, 3-4 šargarepe, sitno izrendane, 1 koren peršuna, sitno izrendan, 3-4 cena belog luka, sitno iseckan, 5-6 listova lovora, biber, ulje, so, aleva paprika.
salata od skampa

Posna salata sa škampima

0
Sastojci za posnu salatu sa škampima: 30-tak škampa, 1/2 kg spanaća, 1 crveni luk, 90 ml maslinovog ulja, 2 slatke crvene paprike, 2 veća čena belog luka, 3 kašike sirćeta, 125 grama seckanog svežeg bosiljka ili peršuna, malo narendane limunove kore, so i biber.
salata od krompira i krastavaca

Posna salata od krompira i krastavaca

0
Sastojci za posnu salata od krompira i krastavaca: 1 veći krastavac, oljušten i iseckan na kockice, 3 velika ili 4 mala krompira, 1 kašika senfa (po želji može i više), ulje, sirće, so, biber, svež peršun.
corba od sociva

Posna čorba od sočiva

0
Sastojci za posnu čorba od sočiva: kafena veća šolja smeđeg sočiva, svež peršun, čen belog luka, malo soli ili vegete.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -