Skuša u belom vinu Autor: Posni recepti - 28/03/2023 688 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za skušu u belom vinu: 4 skuše, limun, ruzmarin, so, maslinovo ulje, belo vino. Preliv: 7-8 čenova belog luka, peršun, limunov sok, maslinovo ulje, so. Skuša u belom vinu se priprema na sledeći način: Skuše očistiti, oprati, pokapati limunovim sokom i posru solju i ruzmarinom. Poređati u u pleh obložen folijom i nauljen, pa još malo zaliti uljem. Poređati nekoliko kriški limuna po ribi, pa pokriti folijom. Peći na 200°C desetak minuta. Otvoriti foliju, pa svaku ribu zaliti sa kašikom, dve belog vina i preliti uljem u foliji. Peći još 15-20 minuta. Proveriti da li su dobile lepu rumenu boju. Napraviti preliv od navedenih sastojaka i sipati ga u unutrašnjost ribe i zaliti preko, sa obe strane. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Skuša u belom vinu Autor:posnajela.rsObjavljen: 2023-03-28Vreme za pripremu: 1HProsečna ocena: 5 Based on 3 Review(s) - Advertisement -