Naslovna Sastojci So

Sastojak: so

suve paprike punjene krompirom

Suve paprike punjene krompirom

Sastojci za suve paprike punjene krompirom: 10 suvih paprika, nekoliko krompira, 2 šoljice pirinča, 250 g crnog luka, aleva paprika, brašno, peršun, ulje, so.
zapecena pastrmka sa povrcem

Zapečena pastrmka sa povrćem

Sastojci za zapečenu pastrmku sa povrćem: 4 pastrmke, 300 g crnog luka, 300 g paradajza, 300 g paprike, 3 čena belog luka, 100 ml belog vina, 3 kašike ulja, peršun, celer, biber, so.
posne-paprike-punjene-pecurkama

Posne paprike punjene pečurkama

Sastojci za posne paprike punjene pečurkama: 2 šoljice ulja, 500 g paradajza, 3 glavice crvenog luka, 2 male šoljice pirinča, 500 g pečuraka, 10 kom paprika, vezica peršunovog lista, so.
krompir salata potato salad

Posna krompir salata

Sastojci za posnu krompir salatu: 1 kg krompira, 3 glavice crnog ili crvenog luka, 1 dl ulja, 1 dl vinskog sirćeta, 1 kašika persunovog lišća, biber, so.
namaz od pasulja i rena

Posni namaz od pasulja i rena

Za namaz od pasulja i rena potrebno je: 1 veća konzerva crvenog pasulja, 1 iseckan čen belog luka, 1 manja glavica crnog luka, sitno iseckana, rena po ukusu, najmanje 1 kašičica, a moze i više, ulje, sirće, so, biber, sitno seckan peršun.

Posni hlebić od tunjevine

Sastojci za posni hlebić od tunjevine: 2 konzerve tunjevine, 4 veća kuvana krompira, 2 kisela krastavca, 3 kašike posnog majoneza, šaka zelenih maslina, limun, so, biber.
pasulj u bundevi

Bundeva punjena pasuljem i ribom

Sastojci za bundevu punjenu pasuljem i ribom: 1 slatka bundeva od 5 kg, 800 g krupnog pasulja tetovca, 800 g crnog luka, 250 ml. ulja, aleva paprika, so, biber, mešavina začina, 1 dimljena skuša.
supa od oslica

Posna čorba od oslića

Sastojci za posnu čorbu od oslića: 250 g fileta oslića, 300 g očišćenog krompira, 50 g praziluka, 1 šargarepa, 3 čena belog luka, 3 kašika ulja, so, biber, 1 povrtna kocka za supu, 3 kašike sitnije testenine.
praziluk sa posnim sirom

Praziluk sa posnim sirom

Sastojci za praziluk sa posnim sirom: 500 g praziluka, 4 čena belog luka, 200 ml tomatina, 50 g dimljenog posnog sira (od soje), 100 g sardina u biljnom ulju, so, mleveni biber, mešavina začina.
francuska salata

Posna francuska salata

Sastojci za posnu francusku salatu: 500 gr krompira, 150 gr graška, 1 veća ili 2 manje šargarepe, 1 srednji koren od celera, 4 kisela krastavca, 2 kisele jabuke, 2 kašike peršunovog lista, sitno iseckanog, sirće, malo šećera, malo senfa, 2 kašike kečapa, malo posnog majoneza, biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -