Pomešati brašno sa 150 g prah šećera, medom, kiselom vodom i sodom bikarbonom.
Dobro izmešati, ispeći 10 tankih kora u pomašćenom i brašnom posutom plehu.
Za fil ušpinovati 200 g šećera sa 1 čašom vode, dodati mlevene orahe, rastopljenu čokoladu, kesicu vanilin šećera.
Sve dobro izmešati i prohladiti.
Fondan se pravi na sledeći način: 100 g kristal šećera prokuvati sa malo vode, skinuti sa vatre i mešati sve dok se ne ohladi, a zatim postepeno dodavati 100 g prah šećera uz neprekidno mešanje.
Kada se masa ujednači dodati nekoliko kapi ekstrata maline.
Ovu su recepti za pripremu ribe i morskih plodova na deset fenomenalnih načina: 10. Brancin sa povrćem 9. Hladne skuše 8. Marinirani smuđ 7. Šaran punjen orasima...
Ovo su recepti za pripremu deset posnih slatkih pita. Posne slatke pite - to je ono kad vam hrska i topi se u ustima
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
Slažem se