Naslovna Sastojci Sok od limuna

Sastojak: sok od limuna

bakalar na mornarski nacin

Bakalar na mornarski način

Sastojci za bakalar na mornarski način: 1 kg bakalara, 3-4 čena belog luka, 1/2 vezice peršuna, 1 dl maslinovog ulja, sok od jednog limuna, biber, so.
Banane sa čokoladom recept

Banane sa čokoladom

Sastojci za banane sa čokoladom: 4 banane, 150 g posne čokolade za kuvanje, 100 g posnog margarina, 50 g šećera, liker, sok od jednog limuna.
vuster sos, vorčester sos recept

Vuster sos (Vorčester sos)

Sastojci za vuster sos: 6 kašika brašna, 4 kašike senfa, 1 - 1.5 kašika soka od limuna, 0.70 l supe (npr. od povrtne kocke za supu), 1 kašičica šećera, 70 g kurkume, 30 g korijandera, 30 g crnog bibera, 10 g aleve paprike, 10 g kima, so.
Tabule recept

Tabule

Sastojci za tabule: 60 g pšenice, 2 paradajza, 2 krastavca, 200 g peršuna, 1 mala glavica crnog luka, sok od pola limuna, 100 ml maslinovog ulja, 1 kašičica cimeta, so.
jabuke u prezlama recept

Jabuke u prezli

Sastojci za jabuke u prezli: 5 kiselih jabuka, 2 kašike soka od limuna, šolja prezli, šolja šećera, kašičica cimeta, 125 g margarina, iseckanog.
bakalar u soku od limuna recept

Bakalar u soku od limuna

Sastojci za bakalar u soku od limuna: 2 bakalara (ili fileti), so, biber, maslinovo ulje, 1/2 limuna, sitno naseckanog, 1-2 kašike ulja, 1 vlašac, mleven, sok od 1/2 limuna,, 1/4 šolje belog vina, 1/4 kašičice origana, 1 kašika kapra.
pogaca sa tunjevinom recept

Posna pogača sa tunjevinom

Sastojci za posnu pogaču sa tunjevinom: 500 g brašna, 15 g kvasca, 3,5 dl vode, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašičice soli, 3 vezice mladog crnog luka, 200 g crnih maslina, 200 g tunjevine iz konzerve, 6 koktel paradajza, kašičica peršuna, sok od pola limuna, 3 kašičice maslinovog ulja.
namaz od nauta i susama recept

Posni namaz od nauta i susama

Sastojci za posni namaz od nauta i susama: 100 g nauta (sirove leblebije), sok od pola limuna, 3 čena belog luka, 20 g susama, morska so, biber, maslinovo ulje.
losos u sosu od pomorandze

Losos u sosu od pomorandže

Sastojci za lososa u sosu od pomorandže: 1 kg fileta lososa, 50 ml maslinovog ulja, 3 kašike limunovog soka, so, biber. Za sos: 300 ml pomorandžinog soka, 80 g luka, 30 g ulja, 250 ml biljne pavlake (npr. Gran Cucina), 20 g kapra, 1 kašičica gustina, 1 kašičica narezane pomorandžine kore, 1/2 kašičice belog bibera, 1 kašika mešavine suvih začina.
pire od tunjevine u limunu

Pire od tunjevine u limunu

Sastojci za pire od tunjevine u limunu: 1 konzerva tunjevine, 2 manje glavice crnog luka, 90 g margarina, so, 1 kašičica soka od limuna, 2 limuna srednje veličine, masline za dekoraciju po želji.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -