- Advertisement -
Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom:
- 15 mini paradajza,
- 12 liski bosiljka isečenog na trakice,
- 2 čena belog luka, mrvljenog,
- 1 kašika crnog luka u prahu,
- 1 kašičica maslinovog ulja,
- 1 kašičica soja sosa,
- 1 kašičica crnog bibera,
- francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
Baget sa paradajzom i bosiljkom se priprema na sledeći način:
- Zagrejte rernu na 220º C.
- U posudi, kombinovati sve sastojke osim hleba i dobro promešati . Stavite hleb na pleh i kašikom malo smese na svako parče .
- Pecite 8 do 10 minuta, ili dok ivice hleba ne porumene.
OCENITE RECEPT:
Naziv recepta:
Baget sa paradajzom i bosiljkom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
- Advertisement -