Ajvar od riblje ikre Autor: Recept - 15/07/2012 1380 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - - Sponzor recepta - Sastojci za ajvar od riblje ikre: 500 g riblje ikre, 1/4 l ulja, sok od 1/2 limuna, so, 1/2 glavice crnog luka. Ajvar od riblje ikre se priprema na sledeći način: Ikru očistiti od skrame, oprati je i staviti da se ocedi, a zatim je mutiti mikserom dok ne pobeli. Pri mućenju dodavati polagano ulje, a kad se ulje istroši dodavati kap po kap limunovog soka. Mutiti sve dok ikra ne postane čvrsta kao sladoled. Izrendati 1/2 glavice crnog luka, pa uz mućenje dodati ajvaru od ikre. Služiti sa toplim tostom. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Ajvar od riblje ikre Objavljen: 2012-07-15Vreme za pripremu: 25MProsečna ocena: 5 Based on 3 Review(s) - Advertisement -