Najbolji posni receptiRiba i morski plodovi 10 načina za pripremu ribe koje morate probati Od Recept - 18/06/2014 5694 Facebook Pinterest Twitter Viber WhatsApp - Advertisement - 10. Brancin sa povrćem - Advertisement - Potrebno je: 4 manja brancina, prstohvat soli, 2 kašičice suvog začina, 4 kašike limunovog soka, 4 kašike maslinovog ulja. Za prilog: 200 g kuvanog kukuruza, 200 g kuvanog brokolija, 100 g kuvane šargarepe, pečurke, malo soli, kašika maslinovog ulja. Priprema: Ribu očistite, operite i dobro prosušite papirnim ubrusom. Spolja je posolite, a unutrašnjost natapkajte limunovim sokom i suvim začinom. Rešetke za roštilj dobro zagrejte, premažite maslinovim uljem i stavite ribu da se peče. Tokom pečenja ribu premazujte maslinovim uljem. Pecite je sa svake strane 5-10 minuta. Kuvano povrće malo posolite i prelijte maslinovim uljem, te služite uz pečenu ribu. 1 od 10 OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Deset načina za pripremu ribe koje morate probati Objavljen: 2014-06-18Vreme za pripremu: 1H20MProsečna ocena: 3.5 Based on 594 Review(s) - Advertisement -