- Advertisement -
Sastojci za posnu paštetu od tunjevine:
- 1 konzerva tunjevine,
- 2 kašike maslinovog ulja,
- 1 kašika limunovog soka,
- 1 kašika sitno seckanog peršuna,
- 1 kašika sitno seckanog crnog luka,
- 1 čen belog luka, sitno seckan,
- so i biber po ukusu.
Posna pašteta od tunjevine se priprema na sledeći način:
- Tunjevinu dobro ocedite i prebacite u blender ili procesor za hranu.
- Dodajte maslinovo ulje, limunov sok, seckani peršun, crni i beli luk.
- Blendajte dok smesa ne postane glatka i homogena.
- Dodajte so i biber po ukusu, pa još jednom kratko blendajte.
- Paštetu prebacite u posudu za serviranje i ohladite u frižideru 10-ak minuta pre serviranja.
OCENITE RECEPT:
Naziv recepta:
Posna pašteta od tunjevine
Autor:
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
- Advertisement -