Posna pašteta od tunjevine

216
- Advertisement -

Posna pašteta od tunjevine

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posnu paštetu od tunjevine:

  • 1 konzerva tunjevine,
  • 2 kašike maslinovog ulja,
  • 1 kašika limunovog soka,
  • 1 kašika sitno seckanog peršuna,
  • 1 kašika sitno seckanog crnog luka,
  • 1 čen belog luka, sitno seckan,
  • so i biber po ukusu.

Posna pašteta od tunjevine se priprema na sledeći način:

  1. Tunjevinu dobro ocedite i prebacite u blender ili procesor za hranu.
  2. Dodajte maslinovo ulje, limunov sok, seckani peršun, crni i beli luk.
  3. Blendajte dok smesa ne postane glatka i homogena.
  4. Dodajte so i biber po ukusu, pa još jednom kratko blendajte.
  5. Paštetu prebacite u posudu za serviranje i ohladite u frižideru 10-ak minuta pre serviranja.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna pašteta od tunjevine
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
- Advertisement -