Posni štapići sa kikirikijem se pripremaju na sledeći način:
Margarin i ulje viljuškom izmešati, dodati pivo (vodu), kikiriki, prašak za pecivo, so i postepeno dodavati brašno dok se ne dobije smesa koja se ne lepi za ruke.
Razvući koru debljine prsta i iseći na štangle (ili na trake pa rolati), poređati u pleh i peći na 200 stepeni oko 20 min.
Potrebno je:
8 fileta pastrmke,
glavica zelene salate,
2 limuna,
veza peršuna,
10 rotkvica,
dva-tri lista bosiljka,
2 struka mladog luka,
kašičica đumbira u prahu,
maslinovo ulje,
so,
biber.
Priprema:
Riblje filete operite pod mlazom hladne vode,...
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više