- Advertisement -
Sastojci za smuđa sa posnim majonezom:
- 3 kg smudja,
- 1 veza bele zeleni,
- 100 g šargarepe,
- 150 g korena celera,
- 1 glavica crnog luka,
- 2 lovorova lista,
- malo bibera u zrnu,
- šoljica i po belog vina,
- šoljica sirćeta,
- posni majonez,
- so.
Smudj sa posnim majonezom se priprema na sledeći način:
- U posudu staviti vezu bele zeleni, šargarepu, celer, belo vino, sirće, sitno seckan crni luk, naliti hladnom vodom, dodati začine, očišćenu i opranu ribu, pa kuvati dok riba ne omekša.
- Skloniti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
- Ribu izvaditi iz supe, staviti je na oval i preliti posnim majonezom.
- Staviti u frižide i služiti hladno.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 4 Review(s)
Smuđ sa posnim majonezom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -