Opran i očišćen praziluk iseći na duže komade pa ga obariti u slanoj vodi strogo vodeći računa da se ne raspadne.
Ocediti ga od vode, iseckati i propržiti na vrelom ulju.
Dodati alevu papriku, naliti toplom vodom, dodati očišćen i opran pirinač, paradajz oljušten i isečen na kolutove, šargarepu očišćenu i isečenu na kolutove, suvu ljutu papriku, posoliti, promešati i preručiti u vatrostalnu posudu da se peče u vreloj rerni sve dok pirinač ne bude kuvan.
Sastojci za posnu tortu sa Plazma keksom i orasima:
Fil 1:
600 g mlevene posne Plazme,
260 g šećera u prahu,
1-250 g posnog margarina,
200 g posne rastopljene čokolade,
2 čaše koka kole.
Fil 2:
500 g mlevenih oraha,
2 kafene šoljice vrele vode,
1 posni margarin,
260 g šećera u prahu.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više