Posni đuveč od boranije Autor: Recept - 10/02/2015 899 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - Sastojci za posni đuveč od boranije: 500 g boranije, 500 g paradajza, 3 glavice crnog luka, peršunovo lišće, ulje, so, čaša vode. Posni đuveč od boranije se priprema na sledeći način: Boraniju oprati, očistiti i iseći uzduž- Polovinu poređati u uljem podmazan đuveč pa je prekriti kriškama paradajza. Zatim posoliti i posuti iseckanim peršunovim lišćem i seckanim crnim lukom. Preliti mešavinom vode i ulja, a zatim opet rasporediti red boranije i prekriti paradajzom i iseckanim peršunovim listom. Staviti u rernu da se peče. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Djuveč od boranije Objavljen: 2015-02-10Vreme za pripremu: 50MProsečna ocena: 4.5 Based on 7 Review(s) - Advertisement -