Posni đuveč od boranije

Djuveč od boranije

Advertisement

Sastojci za posni đuveč od boranije:

  • 500 g boranije,
  • 500 g paradajza,
  • 3 glavice crnog luka,
  • peršunovo lišće,
  • ulje,
  • so,
  • čaša vode.

Posni đuveč od boranije se priprema na sledeći način:

  1. Boraniju oprati, očistiti i iseći uzduž-
  2. Polovinu poređati u uljem podmazan đuveč pa je prekriti kriškama paradajza.
  3. Zatim posoliti i posuti iseckanim peršunovim lišćem i seckanim crnim lukom.
  4. Preliti mešavinom vode i ulja, a zatim opet rasporediti red boranije i prekriti paradajzom i iseckanim peršunovim listom.
  5. Staviti u rernu da se peče.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Djuveč od boranije
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Na osnovu 6 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares