- Advertisement -
Sastojci za posni voćni kolač sa tofu sirom:
- 400 g tofu sira,
- 75 g smeđeg šećera,
- pola kašičice ekstrakta vanile,
- 125 g posnog margarina,
- rendana limunova korica,
- 40 g kukuruznog skroba (gustina),
- 100 g smrznutog bobičastog voća.
Posni voćni kolač sa tofu sirom se priprema na sledeći način:
- Margarin omekšajte na sobnoj temperaturi.
- U posudu za mućenje stavite komade tofu sira, dodajte smeđi šećer, rendanu limunovu koricu, kukuruzni skrob, margarin, ekstrakt vanile i mutite mikserom.
- Kada smesa postane ujednačeno kremasta sipajte u kalup (prečnika 20 centimetara) obložen masnim papirom i poravnajte lopaticom.
- Smrznuto bobičasto voće otopite, dobro ocedite, rasporedite po površini kolača i ispecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 50 minuta.
- Kolač ohladite, isecite na kriške i poslužite.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 10 Review(s)
Posni voćni kolač sa tofu sirom
Posna jela
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -