U jednu šerpu dolivamo vruću vodu, solimo i sipamo kašiku ulja unutra.
Sečemo na male kocke krompir, šargarepu i paškanat, dodajemo u šerpu sa vrućom vodom zajedno sa zamrznutim graškom.
Nakon što se povrće skuvalo, dodajemo rezanca i na sitno isečen peršun, čekamo da se skuva rezance u supi od povrća, posipamo prstohvat bibera i suv peršun.
Ostavljamo da vri još 10 minuta i serviramo toplu našu korisnu bistru supu.
Sastojci za posne Hilandarske ćufte:700g belog pasulja,1 crni luk,1 glavica belog luka,1 veza peršuna,150ml ulja,praziluk,crvena mlevena paprika,biber, so, suvi začin,4 kašike prezli.Za zapršku:100ml ulja,1 kašika crvene mlevene paprike.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više