- Advertisement -
Sastojci za hleb sa belim lukom:
- jedan beli hleb,
- 6 čenova belog luka,
- pola vezice svežeg peršuna,
- maslinovo ulje,
- so i biber,
- 150g posnog margarina.
Hleb sa belim lukom se priprema na sledeći način:
- Istopite posni margarin, u njega dodajte dve kašike maslinovog ulja, očistite i iseckajte beli luk, operite i sitno iseckajte sveži peršun.
- Kada se margarin istopi treba da bude kremaste teksture.
- Pomešajte sve sastojke da budu sasvim izjednačeni.
- Presecite beli hleb popreko na polovine, namažite obe strane sa smesom i pospite ga sa soli i začinima po želji.
- Pecite 10 minuta na 200 stepeni.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 2 Review(s)
Hleb sa belim lukom
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -