Riba i morski plodovi

riba, morski plodovi, jela od ribe, priprema jela od ribe, recepti za jela od ribe, riba recepti, recepti za pripremu ribe, spremanje jela od ribe, morski plodovi recepti, jela od morskih plodova

fileti smudja sa povrcem recept

Fileti smuđa sa povrćem

0
Sastojci za filete smudja sa povrćem: 500 g fileta smuđa, 300 g paradajza, 200 g crnog luka, 200 g paprike, 200 ml belog vina, 2 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, mirođija, origano, limun, biber, so.
zapecena pastrmka sa povrcem

Zapečena pastrmka sa povrćem

0
Sastojci za zapečenu pastrmku sa povrćem: 4 pastrmke, 300 g crnog luka, 300 g paradajza, 300 g paprike, 3 čena belog luka, 100 ml belog vina, 3 kašike ulja, peršun, celer, biber, so.
riblje pljeskavice

Riblje pljeskavice

0
Sastojci za riblje pljeskavice: 300 g tunjevine, 500 g oslića, 200 g sardine, 100 g barenog pirinča, 100 g prezli, 10 čenova belog luka, 2 glavice crnog luka, kašičica muskantnog oraha, biber, so.
leso riba

Lešo riba

0
Sastojci za lešo ribu: 1 kg škarpine ili zubatca, 1,5 dl ulja, 2 manje glavice belog luka, pola veze peršuna, 1 dl belog vina, 1 dl maslinovog ulja, biber, so.
punjene lignje

Punjene lignje

0
Sastojci za punjene lignje: 1 kg lignji, 1 šolja barenog pirinča, 2 glavice crnog luka, peršunov list, 1/2 čaše ulja, 3 zrela paradajza, 1/3 čaše crnog vina, so.
dagnje na buzari

Dagnje na buzari

0
Sastojci za dagnje na buzari: 600-700 gr dagnji u školjki, 5 dl belog vina, malo maslinovog ulja, 1 mala glavica crnog luka, sitno iseckanog, 2-3 čena belog luka, sitno iseckanog, 2 lovorova lista, biber u zrnu, so ili vegeta, sveže iseckan peršun.
riblji paprikas

Riblji paprikaš

0
Sastojci za riblji paprikaš: 1 kg sveže bele ribe, 5-6 krompira oljuštenih i isecenih na kocke, 2 šargarepe iseckane na kolutice, 1/2 šolje graška, peršun, so, biber, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -