Posni paprikaš od kečige

556
- Advertisement -

Paprikaš od kečige

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posni paprikaš od kečige:

  • kečiga od 1 kg,
  • 1 kg crnog luka,
  • kašika aleve paprike,
  • 2-3 krompira,
  • čaša soka od paradajza,
  • 1/2 čaše belog vina,
  • peršun,
  • ulje,
  • sirće,
  • so,
  • biber.

Posni paprikaš od kečige se priprema na sledeći način:

  1. Kečiga se očisti, posoli i prelije sa malo sirćeta.
  2. Posle pola sata se osuši i iseče na komade.
  3. U međuvremenu se na ulju proprži sitno seckan crni luk, dodaju mu se komadi ribe, so, biber, kašika aleve paprike, krompir isečen na komade, sok od paradajza i sve se zajedno prokrčka.
  4. Na kraju se doda vino, a ako je sok gust i malo vode.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni paprikaš od kečige
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
- Advertisement -