- Advertisement -
Sastojci za posni paprikaš od kečige:
- kečiga od 1 kg,
- 1 kg crnog luka,
- kašika aleve paprike,
- 2-3 krompira,
- čaša soka od paradajza,
- 1/2 čaše belog vina,
- peršun,
- ulje,
- sirće,
- so,
- biber.
Posni paprikaš od kečige se priprema na sledeći način:
- Kečiga se očisti, posoli i prelije sa malo sirćeta.
- Posle pola sata se osuši i iseče na komade.
- U međuvremenu se na ulju proprži sitno seckan crni luk, dodaju mu se komadi ribe, so, biber, kašika aleve paprike, krompir isečen na komade, sok od paradajza i sve se zajedno prokrčka.
- Na kraju se doda vino, a ako je sok gust i malo vode.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 1 Review(s)
Posni paprikaš od kečige
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -