Posni paprikaš od kečige se priprema na sledeći način:
Kečiga se očisti, posoli i prelije sa malo sirćeta.
Posle pola sata se osuši i iseče na komade.
U međuvremenu se na ulju proprži sitno seckan crni luk, dodaju mu se komadi ribe, so, biber, kašika aleve paprike, krompir isečen na komade, sok od paradajza i sve se zajedno prokrčka.
Na kraju se doda vino, a ako je sok gust i malo vode.
Sastojci za posnu tuna štrudlu:250ml tople vode,1 kašika šećera u kristalu,1 kesica suvog kvasca,1 kesica praška za pecivo,2 kašičice pune soli,550g belog brašna,1.5dl ulja.Za punjenje:2 konzerve tunjevine,1 ceo praziluk,2 ravne kašike slanog začina.Za preliv:3 kašike posnog majoneza,100g susama sirovog.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više