Naslovna Sastojci Biber

Sastojak: biber

posna supa od krompira

Posna supa od krompira

Sastojci za posnu supu od krompira: 300 g krompira, vezica peršuna, šoljica ulja, kašičica začina od povrća, 1 l vode, biber, so.
makaroni sa sampinjonima

Posni makaroni sa šampinjonima

Sastojci za posne makarone sa šampinjonima: 250 g makarona, 2 glavice crnog luka, 500 g šampinjona, 2 kašike ulja, šolja sosa od paradajza, 1 veza peršuna, 2 čena belog luka, so, biber, origano.
paradajz corba

Posna paradajz čorba

Sastojci za posnu paradajz čorbu: 500 g paradajza. 500 g domaćeg hleba, 1 čen belog luka, 4 lista bosiljka, pola glavice crnog luka, 1 struk celera, 1 šargarepa, 100 ml mlake vode, 6 kašika maslinovog ulja, so, biber.
krompir sa lukom recept

Postan krompir sa lukom

Sastojci za postan krompir sa lukom: 1 kg krompira, 3 glavice crnog luka, 100 ml crnog vina, 1 kutlača vode u kojoj je kuvan krompir, 3 kašike maslinovog ulja, so, biber.
vegeterijanski djuvec recept

Vegetarijanski đuveč

Sastojci za vegetarijanski đuveč: 1 kg crnog luka, 6 bamija, 1 plavi patlidžan, 2 šoljice pirinča, 1 veza peršuna, 1 list celera, 6 paradajza, 4 krompira, 2 tikvice, 3 crvene paprike "šilje", maslinovo ulje, biber, aleva paprika, so.
orada na radicu recept

Orada na radiču

Sastojci za oradu na radiču: 4 orade od oko 350 g svaka, 2 glavice radiča, 4 čena belog luka, maslinovo ulje, biber, so.
tunjevina sa crnim vinom

Tunjevina sa crnim vinom

Sastojci za tunjevinu sa crnim vinom: 2 režnja sveže tunjevine (oko 600 g.), 200 ml mladog crnog vina, brašno, čen belog luka, peršun, maslinovo ulje, biber, so.
varivo od paradajza

Posno varivo od paradajza

Sastojci za posno varivo od paradajza: 1 kg paradajza, 1 glavica belog luka, peršun, so, biber, 2-3 glavice crnog luka, maslinovo ulje, šolja pirinča, prezle.
https://www.posnajela.rs/wp-content/uploads/2014/09/pita-od-povrca.jpg

Posna pita sa povrćem

Sastojci za posnu pitu od povrća: 500 g krompira, 500 g šargarepe, 500 g belog kupusa, 500 g spanaća, 500 g kora za pitu, seckane pečurke, 200 g sojinih pahuljica, 200 g crnog luka, šoljica ulja, biber, so, bio začin.
pasulj sa koprivom

Postan pasulj sa koprivom

Sastojci za posni pasulj sa koprivom: 300 g pasulja, kopriva, 2 suve crvene paprike, koren paštrnaka, kašika brašna, veza mladog luka, so, mleveni biber, aleva paprika, peršun za dekoraciju.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -