Postan pasulj sa koprivom Autor: Recept - 23/09/2014 1494 FacebookViberWhatsAppTwitterPinterestCopy URL - Advertisement - Sastojci za posni pasulj sa koprivom: 300 g pasulja, kopriva, 2 suve crvene paprike, koren paštrnaka, kašika brašna, veza mladog luka, so, mleveni biber, aleva paprika, peršun za dekoraciju. Postan pasulj sa koprivom se priprema na sledeći način: Kuvamo pasulj. Posolimo i dodamo zapečenu krupnu parčad paštrnaka, polovine mladog luka, ošišćece crvene paprike i koprivu. Skuvani pasulj prespemo u dubok zemljani sud. Zapršku napravimo tako što u vodu u kojoj se kuvao pasulj dodamo brašno i po želji alevu papriku. Zapršku prespemo u zemljani sud. Posolimo, pobiberimo i poklopimo. Pečemo 30 minuta na 150 stepeni. Po želji ukrasiti grančicom peršuna. OCENITE RECEPT: Naziv recepta:Pasulj sa koprivom Objavljen: 2014-09-23Vreme za pripremu: 1HProsečna ocena: 4.5 Based on 14 Review(s) - Advertisement -