Naslovna Sastojci Biber

Sastojak: biber

pastrmka-u-povrcu recept

Pastrmka u povrću

Sastojci za pastrmku u povrću: 4 fileta pastrmke, 250 g oljuštenog paradajza iz konzerve, 4 manja korena celera sa listovima, 2 glavice luka, 4 kašike maslinovog ulja, 0,5 dl suvog belog vina, vršna kašičica mariniranih kapara, malo brašna, sušenog origana, so, biber.
romanticna-salata

Posna romantična salata

Sastojci za posnu romantičnu salatu: 350 g mladog graška, jedna crvena paprika, 2 slatke jabuke, struk mladog luka, 2 kašike limunovog soka, kašika vinskog sirćeta, kašika peršuna, 4 čena belog luka, 2 kašike soja sosa, 2 kašičice suncokretovog ulja, kašika meda, kašičica rendanog đumbira, so i biber po ukusu.
posne sarme sa orasima recept

Posne sarme sa orasima

Sastojci za posne sarme sa orasima: veća glavica kiselog kupusa, 4 glavice crnog luka, 1 dl ulja, šoljica pirinča, šolja seckanih oraha, aleva paprika, so, biber.
jegulja u belom vinu recept

Jegulja u belom vinu

Sastojci za jegulju u belom vinu: jegulja teška oko 1 kg, 1 dl maslinovog ulja, 2-3 glavice crnog luka, 4-5 čenova belog luka, 100 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 1 veza peršuna, 0,3 dl lozovače, 1 dl belog vina, 0,3 dl sirćeta, biber, so.
posna morska supa recept

Posna morska supa

Sastojci za posnu morsku supu: 300 g morske ribe, 100 g morskih plodova, šargarepa, bio začin, peršunov list, so, biber.
baget sa paradajzom i bosiljkom recept

Baget sa paradajzom i bosiljkom

Sastojci za baget sa paradajzom i bosiljkom: 15 mini paradajza, 12 liski bosiljka isečenog na trakice, 2 čena belog luka, mrvljenog, 1 kašika crnog luka u prahu, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 kašičica soja sosa, 1 kašičica crnog bibera, francuski baget hleb 1/2, tanko sečen.
Posna pita krompiruša recept

Posna pita krompiruša

Sastojci za posnu pitu krompirušu: 800 g kora za pitu (gibanicu), 2 dl ulja, 3 glavice crnog luka, 1,5 kg krompira, 2 dl vode, so, biber.
pastrmka sa šampinjonima recept

Pastrmka sa šampinjonima

Sastojci za pastrmku sa šampinjonima: 4 pastrmke, 100 g margarina, 3 kašike maslinovog ulja, 250 g svežih na listiće iseckanih šampinjona, kašičica soka od limuna, 3 na kolute iseckane manje glavice crnog luka, kašika hlebnih mrvica (prezli), malo brašna, biber, so.
posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
mornarska salata recept

Mornarska salata

Sastojci za mornarsku salatu: 12 sardela iz salamure (ili konzerve), 3 sveže crvene paprike, 200 g spanaća, 1 krastavac (može i kiseli), 2 glavice crnog luka, šaka maslina, 6 paradajza, 2-3 čena belog luka, 1 limun i sok od 1 limuna, 4 kašike maslinovog ulja, 100 g boranije, kapar, majoran, biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -