Naslovna Sastojci Celer

Sastojak: celer

paprike punjene tunjevinom recept

Posne paprike s tunjevinom

Sastojci za posne paprike sa tunjevinom: 4 osrednje babure, 1 konzerva tunjevine, 2 zrela paradajza ili paradajz pire, 1 manji krompir, sredina kriške hleba, 1 veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, 1/2 korena celera, 1/2 šoljice ulja, so, biber, origano.
posna-supa-od-celera-i-krompira

Posna supa od celera i krompira

Sastojci za posnu supu od celera i krompira: šolja sitno seckanog celera, 1 krompir, 1/2 glavice crnog luka, 2 kašike maslinovog ulja, kašika brašna, 1/2 kašike aleve paprike, biber, so, limunov sok, začin od sušenog povrća.
toskanska čorba recept

Toskanska čorba

Sastojci za toskansku čorbu: 100 g sitnog crnog pasulja, grančica žalfije, 2 čena belog luka, 0,8 dl maslinovog ulja, 2 manje glavice luka, koren celera, 2 šargarepe, 2 krompira, 100 g šampinjona, pola glavice kupusa, 150 g tikvica, strugana kora limuna, pola veze peršuna, grančica majčine dušice, komadić svežeg đumbira, 4 kriške domaćeg hleba, so.
posna salata od pečuraka recept

Posna salata od pečuraka

Sastojci za posnu salatu od pečuraka: 500 g pečuraka, 2-3 lista celera, 1 glavica crnog luka, 5 čena belog luka, maslinovo ulje, vinsko sirće, iseckan peršun, so.
djuvec-od-somovine

Posni đuveč od somovine

Sastojci za posni đuveč od somovine: 1 kg somovine, 750 g crnog luka, 4 paprike, so, biber, aleva, paprika, peršun, celer, ulje, šolja vode.
skoljke na bastovanski nacin recept

Školjke na baštovanski način

Sastojci za školjke na baštovanski način: 2 kg svežih dagnji, 500 g svežeg povrća (celer, praziluk, crni luk, šargarepa, paprika...), 50 g margarina, kašičica začina od povrća, sveže mleven beli biber, kašičica gustina, 2,5 dl belog vina.
pastrmka-u-povrcu recept

Pastrmka u povrću

Sastojci za pastrmku u povrću: 4 fileta pastrmke, 250 g oljuštenog paradajza iz konzerve, 4 manja korena celera sa listovima, 2 glavice luka, 4 kašike maslinovog ulja, 0,5 dl suvog belog vina, vršna kašičica mariniranih kapara, malo brašna, sušenog origana, so, biber.
posne sarme sa ribom recept

Posne sarme sa ribom

Sastojci za posne sarme sa ribom: veća glavica kiselog kupusa, šaran od 1,5 do 2 kg, veća šolja pirinča, 2-3 šargarepe, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka, veza zeleni, koren celera, kašika začina od povrća, 1 manji krompir, list lorbera, peršun, brašno, biber, aleva paprika, ulje, so.
pikantni celer sa jabukama recept

Pikantni celer sa jabukama

Sastojci za pikantni celer sa jabukama: 2 veća korena celera, 3 kisele jabuke, 200 g jezgra oraha, 2 šolje posnog majoneza, 1 limun, origano, biber, so.
alaska corba recept

Posna alaska čorba

Sastojci za posnu alasku čorbu: 2 kg razne sitne ribe (šaran, štuka, smuđ, som...), 4 glavice crnog luka, peršun, celer, lovorov list, beli biber u zrnu, 2-3 crvene paprike, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -