Naslovna Sastojci Crni luk

Sastojak: crni luk

krompir salata

Neobična krompir salata

Sastojci za neobičnu krompir salatu: 1 kg krompira, sok od 2 limuna, 2 glavice crnog luka, 1 kiseli krastavac, 2 crvene jabuke, ulje, biber, so, 1/4 kašičice šećera.
posna-zakuska-od-riblje-ikre

Posna zakuska od ikre

Sastojci za posnu zakusku od riblje ikre: 400 g ikre, sok od 1 limuna, 1/2 glavice crnog luka, so, aleva paprika, ulje, vegeta.
paprike punjene tunjevinom recept

Posne paprike punjene tunjevinom

Sastojci za posne paprike punjene tunjevinom: 4 babure, 1 konzerva tunjevine, 2 zrela paradajza (može i paradajz pire), 1 manji krompir, sredina jedne kriške hleba, 1 veća glavica crnog luka, 2-3 čena belog luka, 1/2 korena celera, 1/2 šoljice ulja, origano, biber, so.
zelena corba sa pirincem posne corbe

Posna zelena čorba sa pirinčem

Sastojci za posnu zelenu čorbu sa pirinčem: 400 g spanaća, šoljica pirinča, glavica crnog luka, 1 šargarepa, 1/2 kašičice aleve paprike, 4 kašike ulja, kašika brašna, so.
krompir gulas posna glavna jela

Posni krompir gulaš

Sastojci za posni krompir gulaš: 1,5 kg krompira, 3 glavice luka, aleva paprika, 1-2 kašike paradajz pirea, ulje, so, biber, vegeta, peršun, celer.
punjene paprike sa orasima posna glavna jela

Posne punjene paprike sa orasima

Sastojci za posne punjene paprike sa orasima: dvadeset paprika, 300 g pirinča, 8 glavica crnog luka, 4 krompira, 2 šoljice ulja, šaka mlevenih oraha, 2 kašičice aleve paprike, so.
snicle od povrca sa sojom posna glavna jela

Posne šnicle od povrća sa sojom

Sastojci za posne šnicle od povrća sa sojom: 250 g sojinih ljuspica, 2 krompira, 1 šargarepa, 1 glavica crnog luka, 80 g brašna, 50 g margarina, 100 g prezli, 2 dl ulja, 1 čen belog luka, malo muskantnog orašćića, peršun, biber, so.
sampinjoni na zaru recept

Šampinjoni na žaru

Sastojci za šampinjone na žaru: 1 kg šampinjona, 3 glavice crnog luka, 2 ljute papričice, ulje, so.
punjeni-saran recept

Punjeni šaran

Sastojci za punjenog šarana: 4 očišćena šarana srednje veličine, 200 g pirinča, 2 manje glavice luka, veći koren celera sa listovima, 100 ml belog vina, 4 "čeri" paradajza za dekoraciju, ulje, so, biber.
marinirani smudj

Marinirani smuđ

Sastojci za mariniranog smuđa: 4 fileta smuđa, 300 g pirinča, 400 g paradajza, veća glavica luka, 4 kašike ulja, 50 g margarina, veza peršuna, 50 ml belog vina, dva-tri čena belog luka, limun, so, biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -