Naslovna Sastojci Crvena paprika

Sastojak: crvena paprika

tuna bageti

Tuna bageti

Sastojci za tuna bagete: pola baget hleba, 1 konzerva tunjevine, nekoliko kašika paradajz pirea ili kečapa, 1 crvena paprika, 100-150 g kukuruza - iz konzerve ili kuvanog, sir od soje, po želji seckani mladi luk.
sarena salata od povrca

Posna šarena salata sa integralnim pirinčem

Sastojci za posnu šarenu salatu: 300 g integralnog pirinča, 100 g graška ili boranije, 100 g mladih tikvica, 1 zelena paprika, 1 crvena paprika, 2 šargarepe, čen belog luka, malo peršuna, sok od pola limuna, 100 g kiselih krastavaca, biber, so.
paprike punjene kukuruzom

Posne paprike punjene kukuruzom

Sastojci za posne paprike punjene kukuruzom: 4 crvene babure, aleva paprika, 200 g kuvanog kukuruza, 30 g makarona, malo vinskog sirćeta, 1/2 veze peršuna, biber, so.
punjeni plavi patlidzan

Punjeni plavi patlidžan

Sastojci za punjeni plavi patlidžan: 4-5 manja plava patlidžana, 1 crvena paprika, 1 žuta paprika, 2 šargarepe, 4-5 čena belog luka, 1/2 veze peršuna, 1 l vode, 4-5 kašike soli, 1 kašika šećera, 1/2 kesice konzervansa.
vegeterijanski djuvec recept

Vegetarijanski đuveč

Sastojci za vegetarijanski đuveč: 1 kg crnog luka, 6 bamija, 1 plavi patlidžan, 2 šoljice pirinča, 1 veza peršuna, 1 list celera, 6 paradajza, 4 krompira, 2 tikvice, 3 crvene paprike "šilje", maslinovo ulje, biber, aleva paprika, so.
pasulj sa koprivom

Postan pasulj sa koprivom

Sastojci za posni pasulj sa koprivom: 300 g pasulja, kopriva, 2 suve crvene paprike, koren paštrnaka, kašika brašna, veza mladog luka, so, mleveni biber, aleva paprika, peršun za dekoraciju.
posni namaz od povrca

Posni namaz od povrća

Sastojci za posni namaz od povrća: 1/2 crvene paprike, 1/2 tikvice, 1/2 čena belog luka, 1 kašičica tahinija, 1/2 kašičice kumina, 1 prstohvat soli.
punjeni krompir

Posni punjeni krompir

Sastojci za posni punjeni krompir: 600 g krompira, 300 g svežih šampinjona, 200 g kiselih krastavaca, 200 g crvenih konzerviranih paprika, maslinovo ulje, so, mleveni crni biber.
ajvar

Zimnica: Ajvar

Sastojci za ajvar: 5 kg crvene paprike, 2 kg patlidžana, 2,5 l vode, 0,5 l ulja, 1 glavica belog luka, 3 dl alkoholnog sirćeta, so, šećer, biber, po želji ljuta papričica.
barena paprika

Zimnica: Barene paprike

Sastojci za barene paprike: 5 kg žute i crvene paprike, 3 l vode, 500 ml vinskog sirćeta, 200 g soli, 250 g šećera, 1 kesica bibera u zrnu, 1/2 vezice peršuna, po želji beli luk.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -