izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Gustin

POSNA JELA SA SASTOJKOM: gustin

losos u sosu od pomorandze

Losos u sosu od pomorandže

0
Sastojci za lososa u sosu od pomorandže: 1 kg fileta lososa, 50 ml maslinovog ulja, 3 kašike limunovog soka, so, biber. Za sos: 300 ml pomorandžinog soka, 80 g luka, 30 g ulja, 250 ml biljne pavlake (npr. Gran Cucina), 20 g kapra, 1 kašičica gustina, 1 kašičica narezane pomorandžine kore, 1/2 kašičice belog bibera, 1 kašika mešavine suvih začina.
posni-rolat-sa-sumskim-vocem

10 posnih slatkih rolata koje morate probati

0
Ovo su recepti za posne slatke rolate koje morate probati: 10. Rolat sa šumskim voćem 9. Rolat mačije oči 8. Francuski rolat 7. Rolat od suvog voća...
posna-baklava

Posna baklava sa belim vinom

0
Za posnu baklavu potrebno je: 1 dl belog vina, 2 dl vode, 2 dl ulja, 1 prašak za pecivo, brašno po potrebi oko 500g, 200 g gustin, 300 g oraha, 1/2 margarina, 1 dl ulja, 1 kg šećera, 8dl vode
posni-rolat-sa-sumskim-vocem

Posni rolat sa šumskim voćem

0
Sastojci za posni rolat sa šumskim voćem: Za testo: 200 g margarina, 200 g šećera, soli na vrh noža, 100 g oraha, 200 g mekog brašna, kesica praška za pecivo.
majonez posni

Posni majonez na tri načina

0
Za posni majonez potrebno je: belo vino, biber, gustin, jabukovo sirće, krompir, limun, senf, so, sojino mleko, ulje, voda
medeno srce torta

Posna medeno srce torta

0
Sastojci za medeno srce tortu: 1 kg posnog keksa, 1 kg medenog srca (ređati tako da nema praznine između), 1,5 l gaziranog soka od pomorandže + 1 l za natapanje keksa i medenih srca (najbolje fanta), 5 pudinga od vanile, 500 g margarina, 4 kašike gustina, 250 g šećer u prahu, 11 kašika šećera.
oslic na pari

Oslić na pari

0
Za oslić na pari potrebno je: 4 fileta oslića od oko 250 g, 4 limete, 2 glavice luka, 2 kašike ribljeg bujona iz kocke, 800 g smrznutog povrća, grančica majčine dušice, 2 kašičice margarina, 1 dl belog vina, 2 kašičice gustina, pola limuna, so, biber
hrskavi fileti oslica recept

Hrskavi fileti od oslića

0
Sastojci za hrskave filete od oslića: 800 g fileta od oslića, gustin (skrob), korniflejks, so, ulje, 2 pomorandže, peršun.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -